Kapcsolat

A Kapcsolati lap kitöltése egy nagyon fontos lépés ahhoz, hogy pénzügyi stabilitást és több szabadidőt nyerj.

Kérlek, töltsd ki az alábbi kapcsolati lapot és tudd meg, hogyan tudsz profitálni a pénzügyi világ változásaiból.

Ismerd fel a trendet és használd ki ezt a technológiai forradalmat!

A kapcsolati lap kitöltése természetesen kötelezettségmentes, és a megadott információkat bizalmasan kezeljük.

Az adatlapot személyesen fogom feldolgozni és megtisztellek azzal, hogy személyesen válaszolok legfeljebb 2 napon belül és nem egy automata hírlevél-küldőtől fogsz előre megírt sablonszövegeket kapni. Talán ez a kis figyelmesség is a sikerünk egyik titka.

Töltsd ki a kapcsolati lapot és személyre szabott, igényeidnek megfelelő választ kapsz, amiből megtudod, hogyan részesülhetsz és tehetsz szert komoly vagyonra Te is ennek a pénzügyi trendnek a kihasználásával.

 

Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, az adatvédelmi országgyűlési biztos által kiadott állásfoglalásokat, illetőleg az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait. Rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok: A rendelkezésünkre bocsátott személyes adatokat, információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá. Adattörlés: A rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok törléséről az adatok tulajdonosának írásban (e-mail) kell rendelkeznie az oldal üzemeltetője felé.